Thuy Nguyen

Thuy Nguyen

Advocaat
thuy@denadvocaten.nl
06 11326906

Thuy Nguyen

Thuy is sinds 2001 advocaat en heeft zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht, met een accent op de zorgsector. Met haar overtuigingskracht en enthousiasme verwezenlijkt zij de doelen van haar cliënt. Daarbij zal zij niet terugdeinzen bij tegenslag. Als het moeilijk wordt, is dat een extra motivatie om naar een creatieve oplossing te zoeken.

Thuy heeft voor grote commerciële kantoren gewerkt, maar is ook werkzaam geweest in de sociale advocatuur. Hierdoor heeft zij zowel werkgevers als werknemers bijgestaan. Zij rekent zorg-, culturele instellingen, ondernemingen en particulieren tot haar cliënten. Thuy kent dus beide kanten van de medaille. Vanwege het complete overzicht, kan zij een realistisch beeld schetsen van alle mogelijkheden. Haar cliënten weten waar zij aan toe zijn.

Thuy’s adviezen zijn juridisch doordacht, maar worden praktisch en begrijpelijk gepresenteerd. Haar cliënten hoeven zich niet druk te maken over de ingewikkelde juridische vraagstukken. Thuy ‘ontzorgt’. Elke cliënt, die zij bijstaat en elke zaak, die zij aanneemt, is even belangrijk.

Thuy streeft naar een minnelijke oplossing. Die is het minst kostbaar en leidt tot een definitief en bevredigend resultaat. Daarbij komen haar uitstekende onderhandelingskwaliteiten goed van pas. Thuy heeft een scherpe blik op de haalbaarheid van een zaak en weet wat partijen beweegt. Hierdoor kan zij het maximale uit een onderhandeling halen. Indien nodig, zal zij ook met volle overtuiging in rechte voor de belangen van haar cliënt opkomen.

Thuy heeft de specialisatieopleiding Grotius afgerond en is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Zij geeft ook (in-house) cursussen en denkt mee over beleidsmatige vraagstukken. In Thuy zult u een deskundige, effectieve en betrokken advocaat vinden, die het vertrouwen van haar cliënt waardig wil zijn.

Testimonial

De adviezen die Thuy geeft zijn helder en toepasbaar. Zij denkt goed mee in de risicoanalyse en belangenafweging. In de rechtszaal is Thuy resultaatgericht en een echte volhouder. Ze is scherp in haar betoog en staat voor de zaak. Naast het feit dat Thuy zeer professioneel is in haar werk, is ze een prettig persoon met wie het goed samenwerken is!

Talitha Bots
HR manager

Testimonial

In arbeidsrechtelijke kwesties is Thuy niet alleen juridisch-inhoudelijk zeer ter zake kundig, zij denkt tevens met cliënten goed mee en doet voorstellen met betrekking tot de beste te volgen strategische aanpak. Daarbij is Thuy een zeer aimabel persoon, gedreven, resultaatgericht en zeer snel. Ik heb in korte tijd een enorm respect voor haar zowel als persoon als vakvrouw ontwikkeld.

Jan Hovers
Directeur

Weten welke stappen u kan ondernemen? Bel: 020 8540813

Onze advocaten staan graag voor u klaar wanneer u juridisch advies nodig heeft. Daarvoor is het nodig dat de advocaat goed luistert naar uw verhaal en dat u alle nodige informatie aandraagt. De advocaat zal dan een inschatting maken van de haalbaarheid van de zaak.

Heeft u juridisch advies nodig? Neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.