Erik Doornbos

Erik Doornbos

Advocaat
erik@denadvocaten.nl
06 55773023

Erik Doornbos

Erik is sinds 2004 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in met name het arbeidsrecht, ondernemings- en vastgoedrecht. Op deze vlakken kan hij zowel MKB-ondernemingen als particulieren tot zijn klantenkring rekenen. In de afgelopen jaren heeft Erik bijzonder veel proceservaring opgedaan, zodat hij alle klappen van de zweep op dit terrein goed kent. Bij voorkeur worden geschillen opgelost via een voor de client gunstige regeling, maar een procedure wordt door Erik zeker niet geschuwd. Van Erik kunt u heldere communicatie verwachten. Hij zal u niet opschepen met ingewikkeld juridisch jargon, maar geeft klip en klaar weer hoe een zaak in elkaar steekt. No nonsense.

Naast het zijn van advocaat is Erik een enthousiast sportman. Als triathleet behoort hij tot de Nederlandse top, met onder meer een derde plaats op het Nederlands Kampioenschap Triathlon in 2018, alsmede een deelname aan het Wereldkampioenschap Ironman op Hawaii. Het doorzettingsvermogen wat hierbij komt kijken zal u zeker ook terugzien in zijn werk voor u als raadsman.

Testimonial

Als directeur van Stichting Maatvaast, de beheerder van het maatschappelijk vastgoed in de gemeente Haarlemmermeer, schakel ik Erik sinds 2014 in als onze huisadvocaat voor alle arbeids- en ondernemingsrechtelijke kwesties. Ik heb Erik in de afgelopen vijf jaren leren kennen als een betrouwbare advocaat, die ons met zijn vakmanschap al meerdere malen uit netelige juridische situaties heeft gered. Hierbij schuwt hij zeker niet om af en toe tegengas te geven waar nodig, dit alles om op een zo snel mogelijke wijze tot een goed resultaat te komen. Daarnaast is het ook nog eens bijzonder prettig om met Erik zaken te doen. Kortom, ik kan hem eenieder aanbevelen

Maarten Askamp
Directeur-bestuurder

Testimonial

Als zijn triathlon coach heb ik Erik leren kennen als een enorm gedreven mens. Als je hem een trainingsopdracht geeft dan gaat hij er vol ijver mee aan de slag. Met een scherpe blik gericht op het einddoel. Hij is bereid om hard en slim te werken voor zijn doel en zodra hij dezelfde committent voelt aan de andere kant enorm loyaal in de omgang.
Zijn focus, energie en tomeloze inzet hebben ertoe geleid dat jij hij- gecombineerd met een rijk gezinsleven en bloeiende advocatenpraktijk- op relatief latere leeftijd het NK podium heeft bereikt en deelgenomen heeft aan het WK Ironman: het Wimbledon van de triatlon sport! Door bovenstaande eigenschappen aangevuld met het openstaan voor nieuwe inzichten en methodieken is dit waarheid geworden en is zijn sportieve plafond zelfs nog niet bereikt. En dat op relatief latere leeftijd. Deze sportieve ervaringen hebben hem tal van levenslessen gegeven en een rijker en veelzijdiger mens gemaakt. Eigenschappen die hij ongetwijfeld ook gaat inzetten in zijn nieuwe advocatenpraktijk: DeN advocaten!

Lars Karmelk
Eigenaar ByLars

Weten welke stappen u kan ondernemen? Bel: 020 8540813

Onze advocaten staan graag voor u klaar wanneer u juridisch advies nodig heeft. Daarvoor is het nodig dat de advocaat goed luistert naar uw verhaal en dat u alle nodige informatie aandraagt. De advocaat zal dan een inschatting maken van de haalbaarheid van de zaak.

Heeft u juridisch advies nodig? Neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.