Over ons

DeN Advocaten

DeN Advocaten is een creatief en innovatief kantoor. Wij bundelen onze diepgewortelde kennis en ervaring om uw doelen te realiseren. Wij adviseren u op een effectieve en persoonlijke wijze, waarbij uw belangen op de eerste plaats staan. U kunt van ons vindingrijke en praktische oplossingen verwachten. Wij streven ernaar om u met onze dienstverlening naar volle tevredenheid terzijde te staan. U zult merken dat wij ingewikkelde juridische problemen tot eenvoudige proporties kunnen terugbrengen.

Wij adviseren ondernemingen, zorginstellingen, culturele instellingen en particulieren tegen aantrekkelijke tarieven. Afhankelijk van de aard en het belang van de zaak, spreken wij een honorarium af op basis van een uurtarief of een vaste prijs. Neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u een goed voorstel kunnen doen.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het civiele recht, met als aandachtspunten het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht. Voor andere rechtsgebieden en disciplines hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd, zodat onze cliënten verzekerd zijn van advies op alle denkbare rechtsgebieden. Wij maken geen gebruik van een derdengeldenrekening, zodat een eventuele betaling niet via ons verloopt, maar rechtstreeks aan de gerechtigde partij wordt gedaan.

De aan ons kantoor verbonden advocaten, mr. T.H.T.T. Nguyen en mr. E. Doornbos, staan ingeschreven bij de Orde van Advocaten Noord-Holland.

Erik Doornbos

Advocaat

Erik is sinds 2004 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in met name het arbeids-, ondernemings- en vastgoedrecht.

Thuy Nguyen

Advocaat

Thuy is sinds 2001 advocaat en heeft zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht, met een accent op de zorgsector.

Weten welke stappen u kan ondernemen? Bel: 020 8540813

Onze advocaten staan graag voor u klaar wanneer u juridisch advies nodig heeft. Daarvoor is het nodig dat de advocaat goed luistert naar uw verhaal en dat u alle nodige informatie aandraagt. De advocaat zal dan een inschatting maken van de haalbaarheid van de zaak.

Heeft u juridisch advies nodig? Neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.